Ardei iuti in otet

Iute si acru. Bun! 🙂

Ingrediente:
600 g ardei iuti
250 ml otet
250 ml apa
1 lingura zahar
1 lingura sare
1 lingura boabe de muster

Mod de preparare:
Ardeii iuti se spala bine si se aranjeaza in borcan. Otetul, apa, zaharul, sarea si boabele de mustar se amesteca si se toarna peste ardei. Se sigileaza bine borcanul si gata! 🙂 Se pot savura la adevarata lor valoare dupa minim o luna.

Informatii Utile
Bucatarie: Internationala
Timp de preparare (estimativ, exclusiv timp de gatire): < 30 min.
Buget estimativ [RON]: 10

Recomandam!

muraturi-asortate-saramura-06

Muraturi asortate in saramura

Muraturile in saramura dau savoare iernii, iar daca sunt amestecate cu grija sa-si schimbe gusturile intre dansele, apoi nu ne mai ramane decat sa le zapacim alaturi de o mancare gustoasa si sa privim de la caldura mesei imbelsugate cum ninge afara.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
wpDiscuz