Ardei iuti in otet

Iute si acru. Bun! 🙂

Ingrediente:
600 g ardei iuti
250 ml otet
250 ml apa
1 lingura zahar
1 lingura sare
1 lingura boabe de muster

Mod de preparare:
Ardeii iuti se spala bine si se aranjeaza in borcan. Otetul, apa, zaharul, sarea si boabele de mustar se amesteca si se toarna peste ardei. Se sigileaza bine borcanul si gata! 🙂 Se pot savura la adevarata lor valoare dupa minim o luna.

Informatii Utile
Bucatarie: Internationala
Timp de preparare (estimativ, exclusiv timp de gatire): < 30 min.
Buget estimativ [RON]: 10

Recomandam!

muraturi-gogosari-otet-07

Muraturi – gogosari taiati, in otet

Gogosarii in otet sunt regii muraturilor, iar aceasta este reteta de preparare a lor. Sa ne fie de bine!

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
wpDiscuz