Acasa / Tag Archives: buget 10 – 25 RON

Tag Archives: buget 10 – 25 RON

Gulas de porc cu ciuperci

Delicios 🙂 Ingrediente: 500 gr carne de porc 300 gr ciuperci o ceapa potrivita 3 catei de usturoi 500 ml lapte 3-4 linguri de ulei 1 legatura patrunjel sare piper rozmarin maruntit Mod de preparare: Carnea de porc se taie cubulete si se prajeste in uleiul bine incins. Se taie …

Citeste »

Legume in aluat cu bere

Ceva bun de tot! 😉 Ingrediente: – 2 oua – 300-400 ml bere – 100 g faina alba – 200 g pesmet – 50-70 g malai – 2 dovlacei – o conopida mica – o vanata – sare – piper – ulei pentru prajit Mod de preparare: Legumele spalate se …

Citeste »

Porc cu bere si rozmarin

Porcul este un animal cu gust si nu spune nu la niste bere si rozmarin. Sa-l respectam! Ingrediente: carne de porc bere rozmarin piper alb macinat sare Mod de preparare: Taiati carnea de porc cubulete sau cum va place. Incingeti bine tigaia, puneti la sfarait mai intai bucatile grase pentru …

Citeste »

Salata de spanac

Este o salata foarte sanatoasa, potrivita pentru friptura de miel. Cantitatile recomandate mai jos sunt pentru cca. 4-5 portii. Ingrediente: 200 g spanac foarte proaspat 1 salata creata 2 fire de ceapa verde 2 fire de usturoi verde sare piper ulei de masline zeama de lamaie Mod de preparare: Spanacul …

Citeste »

Sangria

Sangria este un punci (PUNCI, punciuri, s. n. Băutură făcută dintr-un amestec de rom sau alte băuturi alcoolice cu zahăr, lămâie, portocale etc. și diverse mirodenii. – Din engl., fr. punch. - DEX '98) de origine spaniola/portugheza. Denumirea sa e data de culoarea sangerie a ingredientului principal - vinul rosu. Se serveste rece, extrem de rece :)

Citeste »

Risotto cu ciuperci si mazare

Un orez usor, cremos si fin, cu ciuperci si mazare. Ingrediente: o cana de orez o ceapa 250 g ciuperci 150 g mazare 500 ml supa de carne 120 ml vin alb sec 70 ml ulei sare piper Mod de preparare: Punem orezul intr-un vas cu apa si-l lasam cca. …

Citeste »