Acasa / Reţete Culinare / Mâncăruri / Complementare / Aperitive / Budinca de cartofi cu branza

Budinca de cartofi cu branza

Crocanta si buna, buna!

Ingrediente:
4-5 cartofi mari
2 oua
200 gr branza
200 ml iaurt gras
100 gr unt
sare

Mod de preparare:
Cartofii spalati si curatati de coaja se taie felii groase si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert (atentie sa nu devina sfaramiciosi) se scot din apa si se aseaza intr-un vas termorezistent tapetat in prealabil cu unt. Branza rasa se amesteca cu iaurtul ouale si se toarna peste cartofi. Se lasa la cuptor 10-15 minute pana ce budinca capata o crusta aurie. Pofta buna 🙂

Informatii Utile
Bucatarie: Internationala
Timp de preparare (estimativ, exclusiv timp de gatire): 45 min.
Buget estimativ la data scrierii retetei [RON]: 9

Recomandam!

Midii in sos de vin

Pentru iubitorii fructelor de mare – o reteta excelenta de midii in sos de vin. …

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *