Acasa / Reţete Culinare / Mâncăruri / Complementare / Aperitive / Ciuperci la gratar cu dovlecei si ardei rosu

Ciuperci la gratar cu dovlecei si ardei rosu

Un aperitiv de milioane 🙂 (la figurat, desigur) cu un aport caloric mic. Sunt sigura ca va deveni preferatul atat celor care urmeaza o cura de slabire cat si al vegetarienilor. De asemenea, aceasta simpla minune culinara este potrivita si pentru zilele de post.

Va invit cu drag sa citit restul retetei pe grilling.ro

Recomandam!

Boabe de soia coapte

Soia, aceasta "carne" vegetala atat de blamata in trecutul glorios si atat de prezenta in realitatea actuala globala, este o planta originara din Asia si a fost aclimatizata in Europa in secolul XVII. Am facut cunostinta prima oara cu soia coapta prin '88-'89 si am fost extrem de placut surprins de gustul acestei, sa-i spunem simplu, gustari. Nu seamana cu nimic cunoscut, nici ca miros si nici ca gust sau textura. Va invit sa cititi si sa incercati.

Leave a Reply

1 Comment on "Ciuperci la gratar cu dovlecei si ardei rosu"

avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Juliana
Guest

Acest aperitiv este preferatul meu si il fac de ceva timp fara sa vad vreo reteta…L-am facut pur si simplu!

Super!

wpDiscuz