Acasa / Reţete Culinare / Mâncăruri / Complementare / Aperitive / Ciuperci umplute, la cuptor

Ciuperci umplute, la cuptor

Un aperitiv gustos.

Ingrediente:
500 g ciuperci
150 g sunca afumata
100 g cascaval
1 morcov
1 ardei gras
1 gogosar
1 ceapa
1-2 ardei iuti
2-3 catei de usturoi
100g unt
sare
piper

Mod de preparare:
Ciupercile se spala se curata si se rup coditele. Legumele se spala, se taie marunt si se amesteca cu coditele taiate marunt si sunca taiata fidelute adaugandu-se piper si sare. Se soteaza cateva minute apoi se la sa la scurs intr-o sita. Palariile ciupercilor se umplu cu amestecul de legume si sunca peste care se presara cascavalul ras si apoi de pun la prajit cu putin ulei intr-o tigaie potrivita. Sunt gata cand cascavalul s-a topit frumos. Asta-i tot, pofta buna! 🙂

Informatii Utile
Bucatarie: Internationala
Timp de preparare (estimativ, exclusiv timp de gatire): 30 – 45 min.
Buget estimativ [RON]: 20

Recomandam!

Rulou de porc cu bacon si branza

Un aperititv pentru pofticiosii de ocazie 🙂 Ingrediente: 700 g pulpa de porc 250 g …

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
wpDiscuz