Gulas de porc cu ciuperci

Delicios 🙂

Ingrediente:
500 gr carne de porc
300 gr ciuperci
o ceapa potrivita
3 catei de usturoi
500 ml lapte
3-4 linguri de ulei
1 legatura patrunjel
sare
piper
rozmarin maruntit

Mod de preparare:
Carnea de porc se taie cubulete si se prajeste in uleiul bine incins. Se taie si ceapa in felii subtii si se adauga peste carnea prajita impreuna cu usturoiul maruntit. Dupa 2-3 minute de sotare a legumelor cu carnea, se adauga si laptele. Se acopera si se lasa la foc potrivit 30 de minute, apoi se adauga ciupercile taiate felii, sarea, piperul, rozmarinul si se mai lasa la fiert pana incepe sa se ingroase sosul urmand ca densitatea sosului sa o hotarasca fiecare dintre voi, dupa gust si pofta 🙂

Pofta buna!

Informatii Utile
Bucatarie: Internationala
Timp de preparare (estimativ, exclusiv timp de gatire): 30 min.
Valoare energetica (calorii / 100 g produs): mare 🙂
Buget estimativ [RON]: 20

Recomandam!

Supa de ceapa

O supa fina, delicioasa si care de multe ori mi-a lasat impresia clara ca este prea usor de facut pentru cate ofera.

Leave a Reply

1 Comment on "Gulas de porc cu ciuperci"

avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Coca Shanel
Guest

Miam, miam, ce bine arata! 😛

wpDiscuz