Gulas de porc cu ciuperci

Delicios 🙂

Ingrediente:
500 gr carne de porc
300 gr ciuperci
o ceapa potrivita
3 catei de usturoi
500 ml lapte
3-4 linguri de ulei
1 legatura patrunjel
sare
piper
rozmarin maruntit

Mod de preparare:
Carnea de porc se taie cubulete si se prajeste in uleiul bine incins. Se taie si ceapa in felii subtii si se adauga peste carnea prajita impreuna cu usturoiul maruntit. Dupa 2-3 minute de sotare a legumelor cu carnea, se adauga si laptele. Se acopera si se lasa la foc potrivit 30 de minute, apoi se adauga ciupercile taiate felii, sarea, piperul, rozmarinul si se mai lasa la fiert pana incepe sa se ingroase sosul urmand ca densitatea sosului sa o hotarasca fiecare dintre voi, dupa gust si pofta 🙂

Pofta buna!

Informatii Utile
Bucatarie: Internationala
Timp de preparare (estimativ, exclusiv timp de gatire): 30 min.
Valoare energetica (calorii / 100 g produs): mare 🙂
Buget estimativ [RON]: 20

Recomandam!

DSC_9694

Supa de somon

O supa gustoasa, usoara si racoritoare. Ingrediente: 200-300 gr. carne de somon (pentru gust, se …

Leave a Reply

1 Comment on "Gulas de porc cu ciuperci"

avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Coca Shanel
Guest

Miam, miam, ce bine arata! 😛

wpDiscuz