Gulas de porc cu ciuperci

Delicios 🙂

Ingrediente:
500 gr carne de porc
300 gr ciuperci
o ceapa potrivita
3 catei de usturoi
500 ml lapte
3-4 linguri de ulei
1 legatura patrunjel
sare
piper
rozmarin maruntit

Mod de preparare:
Carnea de porc se taie cubulete si se prajeste in uleiul bine incins. Se taie si ceapa in felii subtii si se adauga peste carnea prajita impreuna cu usturoiul maruntit. Dupa 2-3 minute de sotare a legumelor cu carnea, se adauga si laptele. Se acopera si se lasa la foc potrivit 30 de minute, apoi se adauga ciupercile taiate felii, sarea, piperul, rozmarinul si se mai lasa la fiert pana incepe sa se ingroase sosul urmand ca densitatea sosului sa o hotarasca fiecare dintre voi, dupa gust si pofta 🙂

Pofta buna!

Informatii Utile
Bucatarie: Internationala
Timp de preparare (estimativ, exclusiv timp de gatire): 30 min.
Valoare energetica (calorii / 100 g produs): mare 🙂
Buget estimativ [RON]: 20

Recomandam!

Mancare de dovlecei

O mancare simpla, rapida, gustoasa si cu un aport caloric minimal. Cantitatile specificate sunt pentru …

Un comentariu

  1. Miam, miam, ce bine arata! 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *