Oua Rosii

Oua vopsite natural, in coji de ceapa.

Ingrediente:

Coji de ceapa, de diferite culori, apa,sare, frunze ,ciprapi(dres) de dama,ata

Mod de preparare:

Se ia un ciorap(dres)de dama, se introduce oul si frunza sau floarea dorita, se preseaza bine pe ou, se leaga cu ata. Se procedeaza asa cu toate ouale,dupa care se aseaza intr-o oala adanca, peste care se pun cojile de ceapa. Se toarna apa rece si se adauga sare. Se lasa la foc mic, la timp mai indelungat.

Bucatarie:

internationala

Timp de preparare (estimativ, exclusiv timp de gatire):

< 30 min.

Recomandam!

mancaredovlecei

Mancare de dovlecei

O mancare simpla, rapida, gustoasa si cu un aport caloric minimal. Cantitatile specificate sunt pentru …

Leave a Reply

2 Comments on "Oua Rosii"

avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Ada
Member

Buna Adriana,
stiu ca ai facut niste oua rosii frumoase si multaaaa mancare buna de Paste 🙂 astept si poze cu preparatele tale delicioase 🙂

adrianalivia79
Member

Multumesc frumos pentru complimente. Am sa-ti trimit poze cu cea mai mare placere.

wpDiscuz