Oua Rosii

Oua vopsite natural, in coji de ceapa.

Ingrediente:

Coji de ceapa, de diferite culori, apa,sare, frunze ,ciprapi(dres) de dama,ata

Mod de preparare:

Se ia un ciorap(dres)de dama, se introduce oul si frunza sau floarea dorita, se preseaza bine pe ou, se leaga cu ata. Se procedeaza asa cu toate ouale,dupa care se aseaza intr-o oala adanca, peste care se pun cojile de ceapa. Se toarna apa rece si se adauga sare. Se lasa la foc mic, la timp mai indelungat.

Bucatarie:

internationala

Timp de preparare (estimativ, exclusiv timp de gatire):

< 30 min.

Recomandam!

Muschiulet de porc cu cartofi sub foi de varza, la cuptor

Este o mancare simpla, gustoasa si fara grasimi inutile sau risipa de material. Varza ramasa poate fi utilizata cu succes la o salata de varza proaspata (vezi reteta).

2 Comentarii

  1. Buna Adriana,
    stiu ca ai facut niste oua rosii frumoase si multaaaa mancare buna de Paste 🙂 astept si poze cu preparatele tale delicioase 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *