Acasa / Reţete Culinare / Mâncăruri / Feluri principale / Cina / Piept de pui cu gorgonzola

Piept de pui cu gorgonzola

Cantitatile de mai jos sunt pentru 4 portii.

Ingrediente:

piept de pui 500g
smantana lichida 200 ml
gorgonzola 200-250 g
ulei masline 2 linguri

Mod de preparare:

Se taie pietul de pui julien cam de 1 cm grosime (julie=fasii) se pune uleiul intr o tigaie incapatoare, eventual un wok, se caleste pieptul pana ce prinde o culoare rumenie  apoi se adauga smantana lichida si gorognzola peste piept, se amesteca pana cand se topeste gorgonzola si devine o pasta omogena.. totul dureaza aproximativ 15 min ..se serveste cu garnitura de orez sau cartofi natur..

Bucatarie:

internationala

Timp de preparare (estimativ, exclusiv timp de gatire):

< 30 min.

Buget [RON] (estimativ):

30-40

Recomandam!

Risotto cu ciuperci si mazare

Un orez usor, cremos si fin, cu ciuperci si mazare. Ingrediente: o cana de orez …

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
wpDiscuz