Acasa / Reţete Culinare / Mâncăruri / Feluri principale / Porc cu bere si rozmarin

Porc cu bere si rozmarin

Porcul este un animal cu gust si nu spune nu la niste bere si rozmarin. Sa-l respectam!

Ingrediente:
carne de porc
bere
rozmarin
piper alb macinat
sare

Mod de preparare:
Taiati carnea de porc cubulete sau cum va place. Incingeti bine tigaia, puneti la sfarait mai intai bucatile grase pentru a gresa campul de batalie, apoi adaugati-le si pe cele macre si nobile. Lasati-le sa zburde prin tigaie pana incep sa se rumeneasca, apoi stingeti-le cu bere (puneti fara zgarcenie, aproape sa le acopere), adaugati rozmarinul (1/4 lingurita sau dupa gust), 2-3 prafuri de sare si piper alb (tot dupa gust).
Lasati povestea sa se zvante de lichide la foc potrivit, amestecand din cand in cand pana cand incepe totul sa sfaraie si sa se rumeneasca pentru a doua oara.
Cat le lasati carnea la rumenitul final, depinde de gustul si cheful fiecaruia / fiecareia. 😉
Sa ne fie de bine!

Sugestii de prezentare si servire:
Alaturi de o mamaliga sau cartofi natur.

Informatii Utile
Bucatarie: Proprie 🙂
Timp de preparare (estimativ, exclusiv timp de gatire): < 30 min.
Valoare energetica (calorii / 100 g produs): 200
Buget estimativ [RON]: 15

Recomandam!

Piept de pui cu gorgonzola

Cantitatile de mai jos sunt pentru 4 portii. Ingrediente: piept de pui 500g smantana lichida …

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
wpDiscuz