Acasa / Reţete Culinare / Mâncăruri / Complementare / Deserturi / Prajitura ultra rapida

Prajitura ultra rapida

Economie de timp si costuri de „criza”

Ingrediente:

2 oua
1 cana de zahar
1 praf de copt
1 zahar vanilat
un iaurt mic
10 lingurite de ulei
1 cana si 3/4 de faina.

Mod de preparare:

Se amesteca intr-un bol toate ingredientele mai putin faina. Se amesteca la mixer pana se omogenizeaza si apoi se adauga si faina. Se pune in tava medie. Se tine in cuptor 40-45 min.

Sfaturi, recomandari suplimentare si alte informatii utile:

Recomandabil a se pune hartie pentru copt in tava pentru a nu se lipi sau arde. Cuptorul trebuie incalzit inainte de a se baga prajitura.
Se poate adauga si cacao si atunci va arata ca o negresa.

Sugestii de prezentare si servire:

Vara se pot pune fructe in aluat: visine, caise, prune,etc. Si se pudreaza cu zahar.
De asemenea se pot pune :alune, nuci, stafide si poate semana cu un chec.
Si restul secretelor intr-o editie viitoare.

Bucatarie:

internationala

Timp de preparare (estimativ, exclusiv timp de gatire):

30 – 45 min.

Buget [RON] (estimativ):

12

Recomandam!

DSC_8851

Dulceata de portocale

Racoritoare si… portocalie 🙂 Ingrediente: 2 portocale mai zdravene (cca. 500-600 g impreuna) 400 g …

Leave a Reply

1 Comment on "Prajitura ultra rapida"

avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Ada
Member

Buna Karina
nu mai stau pe ganduri si ma apuc sa fac prajitura…

PS- astept cu nerabdare urmatoarea editie 😀

wpDiscuz