Raci fierti

Deliciosi…

Ingrediente:
12 raci proaspeti
1 ceapa
3 catei de usturoi
1 frunza de dafin
1 lingura de sare
piper boabe

Mod de preparare:
Racii se pun intr-un recipient cu apa rece pentru decantarea malului si se clatesc pana la limpezirea „baii” (api din recipient 🙂 ). Intr-o oala potrivita se pun la fiert 2-3 litri de  apa, ceapa, usturoiul, frunza de dafin si sarea. Cand apa clocoteste se pun racii si boabele de piper. Se lasa la fiert 5 minute.

Informatii Utile
Bucatarie: Internationala
Timp de preparare (estimativ, exclusiv timp de gatire): < 30 min.
Buget estimativ [RON]: 15

Recomandam!

Ciuperci la gratar cu dovlecei si ardei rosu

Un aperitiv de milioane 🙂 (la figurat, desigur) cu un aport caloric mic. Sunt sigura …

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
wpDiscuz