Acasa / Reţete Culinare / Mâncăruri / Complementare / Aperitive / Rulou de porc cu bacon si branza

Rulou de porc cu bacon si branza

Un aperititv pentru pofticiosii de ocazie 🙂

Ingrediente:
700 g pulpa de porc
250 g bacon
200 g branza grasa
sare
piper

Mod de preparare:
Pulpa de porc se taie feli subtiri, se bate cu ciocanul de snitele se sareaza. Bacon-ul se taie feli subtiri si se intinde uniform peste pulpa de porc si se presara branza rasa/maruntita. Se ruleaza strans si se leaga circular cu o sfoara. Se aseaza intr-o tava si se da la cuptorul bine incins (200 grade) pentru 30-40 de minute.

Sfaturi si recomandari suplimentare:
Pentru branza, se poate folosi cas sarat, burduf (atentie sa nu fie iute), cascaval sau, de ce nu?, mozzarella.

Sugestii de prezentare si servire:

Informatii Utile
Bucatarie: Internationala
Timp de preparare (estimativ, exclusiv timp de gatire): 45 – 60 min.
Buget estimativ [RON]: 20

Recomandam!

Guacamole

Delicioso… Este o reteta mexicana, foarte gustoasa! Ingrediente: Doua avocado O ceapa mai mica O …

Leave a Reply

4 Comments on "Rulou de porc cu bacon si branza"

avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Diana
Member

Intrebare: ce inseamna cuptor la 200 C. Am cuptor din acela vechi si nu am termometru.
Mersi

Alex
Admin

Depinde de multi factori (butelie/reteaua de gaze a orasului) – cateva gradatii dupa valoarea de mijloc a selectorului de putere. Exista in comert termometre pentru cuptor 😉

Diana Solomon
Guest

Pfuai, sa dea naiba ca bine arata. 200-300 grade nu conteaza. cand miroase bine e gata.

Coca Shanel
Guest

Am facut la fel dar cu piept de pui

wpDiscuz