Acasa / Reţete Culinare / Mâncăruri / Speciale / De post / Salata de rucola, mediteraneana

Salata de rucola, mediteraneana

Este o salata „colorata” si foarte gustoasa, bogata in vitamine, saraca in calorii. Cantitatile specificate mai jos sunt pentru 4-5 portii.

Ingrediente:

125 g rucola
8-10 rosii cherry
1 ceapa rosie potrivita
3 jumatati de ardei grasi (3 culori)
1 salata creata
8 ridichii potrivite (optional)
200 g telemea sau feta (optional)
sare
piper alb
ulei masline
zeama de lamaie

Mod de preparare:

Rucola si salata creata se spala bine si se lasa la scurs. Ceapa, ardeii, ridichiile si rosiile spalate si curatate, se taie, dupa preferina, in bucatele mai mari sau mai mici (mai putin rosiile care pot fi lasate intregi. Adaugam rucola, si salata (taiata fideluta) si se condimenteaza cu sare, piper, ulei de masline si zeama de lamaie. Daca se doreste, telemeaua se poate taia cubulete si se adauga peste salata.

Bucatarie:

italieneasca

Timp de preparare (estimativ, exclusiv timp de gatire):

< 30 min.

Buget [RON] (estimativ):

30

Recomandam!

Sandwich cu peste afumat

Un sandwich simplu cu gust nobil. Ingrediente: 2 mini baghete un peste afumat 2-3 castraveti …

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
wpDiscuz