Salata de spanac

Este o salata foarte sanatoasa, potrivita pentru friptura de miel. Cantitatile recomandate mai jos sunt pentru cca. 4-5 portii.

Ingrediente:

200 g spanac foarte proaspat
1 salata creata
2 fire de ceapa verde
2 fire de usturoi verde
sare
piper
ulei de masline
zeama de lamaie

Mod de preparare:

Spanacul si salata creata se spala si se lasa la scurs. Firele de ceapa si de usturoi se spala, se curata si se taie marunt. Se adauga frunzele de spanac (intregi daca sunt foarte mici) si salata taiata fidelute. Se amesteca si se condimenteaza cu sarea, piperul, ulei si zeama de lamaie.

Bucatarie:

nespecificata

Timp de preparare (estimativ, exclusiv timp de gatire):

< 30 min.

Buget [RON] (estimativ):

15

Recomandam!

Piept de pui cu gorgonzola

Cantitatile de mai jos sunt pentru 4 portii. Ingrediente: piept de pui 500g smantana lichida …

3 Comentarii

  1. Buna, interesanta reteeta. Nciodata n-am mancat spanac crud pana acum, dar cred ca o sa incerc la primavara. 😉

  2. Buna Filip, salata asta e o adevarata sursa de vitamine si o reala bucurie pentrul cerul gurii. Eu prefer aceasta salata mai simpla, insa daca vrei mai poti adauga: rosii, castraveti, ardei gras, sos de iaurt…pofta buna 🙂

  3. Buna Filip, a venit primavara 🙂 ai incercat salata de spanac?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *