Salata de spanac

Este o salata foarte sanatoasa, potrivita pentru friptura de miel. Cantitatile recomandate mai jos sunt pentru cca. 4-5 portii.

Ingrediente:

200 g spanac foarte proaspat
1 salata creata
2 fire de ceapa verde
2 fire de usturoi verde
sare
piper
ulei de masline
zeama de lamaie

Mod de preparare:

Spanacul si salata creata se spala si se lasa la scurs. Firele de ceapa si de usturoi se spala, se curata si se taie marunt. Se adauga frunzele de spanac (intregi daca sunt foarte mici) si salata taiata fidelute. Se amesteca si se condimenteaza cu sarea, piperul, ulei si zeama de lamaie.

Bucatarie:

nespecificata

Timp de preparare (estimativ, exclusiv timp de gatire):

< 30 min.

Buget [RON] (estimativ):

15

Recomandam!

Tzatziki

Tzatziki isi are originile in gastronomia greaca si in cea turca (cacık) si poate reprezenta in egala masura o salata, un sos sau o garnitura. Este un amestec inspirat, racoritor si inegalabil ca savoare in zilele fierbinti de vara.

Leave a Reply

3 Comments on "Salata de spanac"

avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Filip
Guest

Buna, interesanta reteeta. Nciodata n-am mancat spanac crud pana acum, dar cred ca o sa incerc la primavara. 😉

wpDiscuz