Acasa / Reţete Culinare / Mâncăruri / Feluri principale / Cina / Snitel din piept de pui cu hrean

Snitel din piept de pui cu hrean

Ingrediente:

1 piept de pui
3 oua
200 g hrean ras
150 g faina
150 g pesmet
250 ml ulei
sare
piper

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie felii, se bate pana se subtiaza si se condimenteaza cu sare si piper, se trece prin hreanul ras, faina, oul batut si la final prin pesmet. Se prajeste pe ambele parti in uleiul bine incins.

Bucatarie:

germana

Timp de preparare (estimativ, exclusiv timp de gatire):

30 – 45 min.

Buget [RON] (estimativ):

25 lei

Recomandam!

Mancare de dovlecei

O mancare simpla, rapida, gustoasa si cu un aport caloric minimal. Cantitatile specificate sunt pentru …

Un comentariu

  1. Am inercat, e perfact. Ati uitat sa scrieti ca hreanul ala devine dulceag si schimba total in bine intreaga poveste 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *