Acasa / Reţete Culinare / Mâncăruri / Feluri principale / Supa de pui cu legume

Supa de pui cu legume

Usor de preparat si foarte gustoasa.

Ingrediente:
500 grame carne de pui cu os
1 ceapa
3 morcovi
1 pastarnac
1 radacina de patrunjel
1 legatura de patrunjel
un pumn de mazare
sare
piper

Mod de preparare:
Carnea de pui se spala bine, se scoate pielea si se pune la fiert impreuna cu ceapa in 2 litri de apa. Dupa fierberea carnii, supa se strecoara in alt vas, se adauga morcovii taiati si albitura si se lasa la fiert 10 min. apoi adaugam si mazarea impreuna cu carnea de pui (fara oase, evident 🙂 ). Cand legumele au fiert indeajuns, se adauga sarea piperul si patrunjelul taiat marunt.

Informatii Utile
Bucatarie: Internationala
Timp de preparare (estimativ, exclusiv timp de gatire): 45 min.
Buget estimativ [RON]: 15

Recomandam!

Muschiulet de porc cu cartofi sub foi de varza, la cuptor

Este o mancare simpla, gustoasa si fara grasimi inutile sau risipa de material. Varza ramasa poate fi utilizata cu succes la o salata de varza proaspata (vezi reteta).

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
wpDiscuz