Acasa / Reţete Culinare / Mâncăruri / Complementare / Aperitive / Tartine calde cu kaiser si branza afumata

Tartine calde cu kaiser si branza afumata

Un aperitiv deosebit, gustos si prezentabil.

Ingrediente:
o bagheta
200 g kaiser
100 g branza afumata (cas sau cascaval maturat)
un dovlacel
2-3 rosii

Mod de preparare:
Se feliaza bagheta si se aseaza pe tava de copt. Kaiserul, branza afumata si legumele se taie felii subtiri si se aseaza in ordinea urmatoare peste bagheta: o felie de kaiser, o felie de dovlecel, o felie de branza afumata si deasupra o felie de rosie. Astfel „aranjate” tartinele se dau la cuptorul incins 5-7 minute si se servesc calde.
Sa ne fie de bine 🙂

Informatii Utile
Bucatarie: Internationala
Timp de preparare (estimativ, exclusiv timp de gatire): < 30 min.
Buget estimativ [RON]: 10

Recomandam!

Boabe de soia coapte

Soia, aceasta "carne" vegetala atat de blamata in trecutul glorios si atat de prezenta in realitatea actuala globala, este o planta originara din Asia si a fost aclimatizata in Europa in secolul XVII. Am facut cunostinta prima oara cu soia coapta prin '88-'89 si am fost extrem de placut surprins de gustul acestei, sa-i spunem simplu, gustari. Nu seamana cu nimic cunoscut, nici ca miros si nici ca gust sau textura. Va invit sa cititi si sa incercati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *